Letselschade Advocaat

Michielsen Advocatuur in Hoogvliet-Rotterdam helpt u bij letselschade

Een verkeersongeval of ongeluk op de werkvloer is al vervelend genoeg. Helemaal als u hier letsel aan overhoudt. Letselschade kan voor de slachtoffers en directe nabestaanden een emotionele zaak zijn. Daarnaast zijn er veel vragen, juridisch en financieel. Daarom heeft u een advocaat nodig die u niet alleen helpt bij de praktische kant van de zaak, maar begrip heeft voor uw gevoel.

Letselschade…en nu?

U bent het slachtoffer geworden van een ongeval. Emotioneel kan dat een flinke belasting zijn. Tegelijkertijd heeft u allerlei vragen. Kunt u iemand aansprakelijk stellen? Zo ja, wie? Welk bedrag kan ik vorderen? Wat gaat dat kosten?

Het hoe en waar te beginnen is vaak lastig. Hulp bij dit lange en ingewikkelde schaderegelingstraject is ten zeerste aan te raden. Michielsen Advocatuur helpt u tijdens het gehele traject. Ook als u degene bent die aansprakelijk wordt gesteld.

 

Michielsen Advocatuur regelt het van begin tot eind

U wilt dat uw belangen op de juiste manier behartigd worden. Met sympathie, maar ook met expertise. U heeft ongetwijfeld vele vragen. Welke schade kan er worden vergoed? Hoe lang gaat dat duren? Kan de schade op een derde worden verhaald? Michielsen Advocatuur beantwoordt deze vragen voor u en helpt u zo min mogelijk zorgen te maken over alle juridische zaken. Zo kunt u zich weer volledig richten op het herstel van uzelf of uw dierbaren.

Neem contact op via het contactformulier hieronder.

Vraag meer informatie aan

Top