Letselschade advocaat in Hoogvliet-Rotterdam

Contact

Michielsen Advocatuur in Hoogvliet-Rotterdam helpt u bij letselschade

Een verkeersongeval of ongeluk op de werkvloer is al vervelend genoeg. Helemaal als u hier letsel aan overhoudt. Letselschade kan voor de slachtoffers en directe nabestaanden een emotionele zaak zijn. Daarnaast zijn er veel vragen, juridisch en financieel. Daarom heeft u een advocaat nodig die u niet alleen helpt bij de praktische kant van de zaak, maar ook begrip heeft voor uw gevoel.

Letselschade… en nu?

U bent het slachtoffer geworden van een ongeval. Emotioneel kan dat een flinke belasting zijn. Tegelijkertijd heeft u allerlei vragen. Kunt u iemand aansprakelijk stellen? Zo ja, wie? Welk bedrag kunt u vorderen? Wat gaat dat kosten?

Het hoe en waar te beginnen is vaak lastig. Hulp bij dit lange en ingewikkelde schaderegelingstraject is ten zeerste aan te raden. Michielsen Advocatuur helpt u tijdens het gehele traject. Ook als u degene bent die aansprakelijk wordt gesteld.

Neem contact op

Michielsen Advocatuur regelt het van begin tot eind

U wilt dat uw belangen op de juiste manier behartigd worden. Met sympathie, maar ook met expertise. U heeft ongetwijfeld veel vragen. Welke schade kan er worden vergoed? Hoe lang gaat dat duren? Kan de schade op een derde worden verhaald? Michielsen Advocatuur beantwoordt deze vragen voor u en verlicht uw zorgen over alle juridische zaken. Zo kunt u zich weer volledig richten op het herstel van uzelf of uw dierbaren.
Neem contact op via het contactformulier hieronder.

Vraag meer informatie aan

*Verplicht